2012 óta szenvedélyünk a zöld megoldások kidolgozása. A Green Collect Kft. célkitűzése minden esetben olyan egyedi hulladékgazdálkodási megoldások kidolgozása és megvalósítása, mely az adott termelési, építőipari tevékenységhez leghatékonyabban illeszkedik, ugyanakkor a fenntarthatóság elvét, a környezetvédelemi célkitűzéseket is szolgálja.

KÉT VILÁG LEGJAVA

Teljes folyamat: tervezéstől a kivitelezésig.

Minden hulladékkezelési munkafolyamat két fontos részből tevődik össze: magából a műszaki kivitelezésből, valamint az azt kiszolgáló, a felszín alatt megbúvó adminisztratív háttérfolyamatokból, amelyek komoly szakértelmet és precizitást igényelnek. Cégünk fő erőssége, hogy mind az informatikai, adminisztrációs és jogszabályi háttér tekintetében, mind a kivitelezési oldalon 15 éves szakértelemmel, és tapasztalt munkaerővel rendelkezik. Így egyszerre tudja maradéktalanul lefedni mindkét, kulcsfontosságú területet.

„Sokféle, nagy kockázatot hordozó veszélyes hulladék nem a felszínen van, hanem az alatt. Küldetésemnek érzem a környezetvédelmet, ezért vezetek egy olyan céget, amely ipari méretekben tisztítja meg a Földet.”

Bagosi Áron Zsolt, ügyvezető igazgató

Zöld megoldások, szakértően.

GARANCIA A MINŐSÉGRE – SZÉLESKÖRŰ ENGEDÉLYEK

A hulladékgazdálkodás területén számos szigorú biztonsági szabályozásnak kell megfelelni. Nem véletlenül, hiszen a szakszerűtlen, szabálytalan hulladékkezelés komoly környezeti és egészségügyi kockázatot hordoz, rosszabb esetben károkkal járhat. A Green Collect Kft. szinte valamennyi veszélyes és nem veszélyes hulladéktípus szakszerű kezelésére rendelkezik engedéllyel, humán és gépi háttérkapacitással, és minden folyamatot a maximális jogszerűség jegyében végez. Ez a mi garanciánk arra, hogy az Ön hulladékkezelésének szabályossága – legyen szó begyűjtésről, elszállításról vagy kezelésről – 100%-ig szabályos legyen.

Óriási belső kapacitás, széleskörű engedélyek.

MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG

Amit lehet: újrahasznosítani. Amit nem: ártalmatlanítani.

Kifogástalan logisztika – a maximális hatékonyság érdekében folyamatokban gondolkodunk: a munkagépek és az erőforrások legoptimálisabb kihasználásának köszönhetően Önnek is kedvező áron tudunk összetett szolgáltatási csomagokat nyújtani.

GYORS REAKCIÓ MINDEN SZITUÁCIÓBAN

Mélyépítési munkálatok saját munkagépekkel.

Alappillérünk az a hatalmas belső kapacitás – beleértve a tapasztalt szakértői csapatot, és az eszközparkot   – amelyet az évek során folyamatosan bővítve építettünk fel, hogy a legváltozatosabb hulladékkezelési igényeknek is eleget tudjunk tenni. Emellett széles kapcsolati hálót ápolunk, mind az alvállalkozókkal, mind a hatóságokkal, így komplex szolgáltatás tudunk nyújtani kedvező árszinten. A kiterjedt mozgósítható kapacitásnak köszönhetően pedig, a váratlanul felmerülő helyzetekre és az extra rövid határidőkre is gyorsan tudunk reagálni.

Szolgáltatások

Hulladékkezelés

Veszélyes és nem veszélyes hulladékok szállítása, kereskedelme, begyűjtése, hasznosítása

Kivitelezés

Föld- és bontási munkák, mélyépítési munkák, közlekedési létesítmények építése

Kármentesítés

Teljes kárelhárítási projekt menedzsment a tervezéstől a kivitelezésig

Környezetvédelmi adminisztrációs szolgáltatások

Környezetvédelmi projekt menedzsment és tanácsadás és engedélyeztetés

Kiemelt projektek

Az elmúlt évek legjelentősebb hulladékkezelési, -szállítási és -hasznosítási projektjei

GARANCIA A MINŐSÉGRE

A Green Collect Kft. óriási belső házon belüli tudás és tapasztalati kapacitásának, kiterjedt kapcsolati hálójának köszönhetően hirtelen felmerülő helyzetekben is komplex, rugalmas és gyors szolgáltatást tud nyújtani.