GINOP

A GAZDASÁGFEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS OPERATÍV PROGRAM PLUSZ KERETÉN BELÜL A PÉNZÜGYMINISZTÉRIUM, MINT TÁMOGATÓ ÁLTAL KÖZEL 269,22 MILLIÓ FORINT ÉRTÉKŰ BERUHÁZÁST VALÓSÍTOTT MEG A GREEN COLLECT KFT. SZUHOGYI TELEPHELYÉN, MELYHEZ A GINOP_PLUSZ-1.2.1-21- -2021-03833 AZONOSÍTÓ SZÁMÚ PÁLYÁZAT SORÁN 70 %-OS TÁMOGATÁSI INTENZITÁS MELLETT 188,46 MILLIÓ FORINT FELTÉTELESEN VISSZA NEM TERÍTENDŐ TÁMOGATÁST KAPOTT.

A Green Collect Kft. 2012-ben került megalapításra, mely évek óta sikeresen működő magyarországi tulajdonossal rendelkező vállalkozás. Éves árbevétele és alkalmazotti létszáma az évek során folyamatosan növekedett.  A Green Collect Kft. szenvedélye a zöld megoldások kidolgozása. A vállalkozás célkitűzése minden esetben olyan egyedi hulladékgazdálkodási megoldások kidolgozása és megvalósítása, mely az adott termelési, építőipari tevékenységhez leghatékonyabban illeszkedik, ugyanakkor a fenntarthatóság elvét, a környezetvédelemi célkitűzéseket is szolgálja. A vállalkozás fő erőssége, hogy mind az informatikai, adminisztrációs és jogszabályi háttér tekintetében, mind a kivitelezési oldalon 15 éves szakértelemmel, és tapasztalt munkaerővel rendelkezik, ezért egyszerre tudja maradéktalanul lefedni mindkét, kulcsfontosságú területet.

A 188,46 millió forintos európai uniós támogatás által az alábbi technológiafejlesztést eredményező új gépeket szerezte be a társaság:

  1. Hartl betontörő, feldolgozó géplánc
  2. CATERPILLAR 13 tonnás láncos kotró
  3. CATERPILLAR 20 tonnás vibrációs talajtömörítő henger
  4. CATERPILLAR 18 tonnás gumikerekes homlokrakodó

A fejlesztés eredményeként a vállalkozás egy új ACER Aspire 5 A515-45 – Ryzen típsusú laptop beszerzése is megvalósult, ami a műszaki vezető mindennapi munkáját teszi rugalmassá, könnyebbé.

A cég elkötelezett abban, hogy a megrendelői igényeket maximális körültekintéssel, a legrövidebb idő alatt, költségtakarékosan és a minőség folyamatos ellenőrzése mellett elégítse ki. A beszerzett gépekkel a célunk megvalósult, hogy piacbefolyásoló tényezőként új üzleti partnerek bizalmát nyerjük el és a meglévő megbízók elégedettségi szintjét növeljük. Ezen eszköz és gépek beszerzése mind szorosan kapcsolódik a társaság tevékenységéhez, azok szorosan kapcsolódnak ez egyes munkafolyamatokhoz. A Green Collect Kft. fejlesztendő tevékenysége 43.12 - Építési terület előkészítése. A vállalkozás olyan népszerű szolgáltatásokat nyújt, melyek iránt az elmúlt években folyamatosan nőtt a kereslet. Jelen pályázat keretében olyan gépek beszerzésére törekedtünk, melyekkel teljeskörű szolgáltatásokat tud nyújtani a fejlesztendő tevékenység keretein belül.

A projekt befejezésének dátuma: 2023.11.10.